douglas steigerplanken

Tuinmaterialen

Huvaro kan ook materialen voor buitenshuis leveren.

Denk hierbij aan tuinplanken, schuttingpalen, vlonders, veranda’s en dergelijke. Tevens kunnen wij voor jou ook het tuinontwerp maken. Op het gebied van binnen- en buitendeuren kunnen wij jou een mooi assortiment deuren aanbieden. Eventueel inclusief het nodige hang- en sluitwerk en glas. Wij leveren alleen aan particulieren.

Geef ons een opgave van de soorten tuinplanken, palen of deuren met beslag en wij maken graag een offerte voor jou. Wij bieden je de beste kwaliteit producten, een scherpe prijs en een snelle levering op de door jou gewenste locatie!

Naast het leveren van materialen voor de tuin kan Huvaro jou ook eventueel de bestrating bestaande uit tegels, opsluitbandjes, split, grind etc. leveren. Ga je de tuin verbouwen? Dan komen deze producten enorm van pas. Behalve bovenstaande producten kunnen wij jou natuurlijk ook alle andere soorten materialen leveren.

Indien je interesse hebt, stuur dan een e-mail met een materiaalopgave naar info@huvaro.nl en wij maken graag een scherpe prijsopgave voor jou.