Contactinformatie

Heeft u een vraag over de producten of diensten? Of wilt u een offerte op maat? Neem snel en gemakkelijk contact met ons op via de onderstaande gegevens.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 08:00 - 18:00 uur icon_widget_image Enkweg 33, 6951 BT Dieren icon_widget_image 06-48016933 icon_widget_image info@huvaro.nl
Image Alt
Hieronder onze materialen

Sparingblokjes en andere toepassingen

Sparingblokjes en andere toepassingen

Sparingblokjes en andere toepassingen

Huvaro kan voor u de cellenbeton blokken in alle afmetingen en dikte op maat laten zagen. Deze cellenbeton blokjes zijn ook zéér gemakkelijk in betonvloeren, waar later sparingen etc in zouden moeten worden gezaagd.

In plaats van door het beton te boren kun je tenslotte makkelijker door cellenbeton boren. Het boren gaat namelijk net zo gemakkelijk als boren door hout.

Om een verhoging op de vloer te maken kun je in plaats van een zandcement vloer ook lichtgewicht cellenbeton blokken gebruiken. Het gewicht van deze blokken is veel minder dan een zandcement vloer, waardoor je weer kunt besparen om de wapeningsstaven in de vloer. Ook kun je in de cellenbeton vloer blokken makkelijk leidingen frezen voor een eventuele vloerverwarming etc.

 

Wilt u z’n ophoging maken van cellenbeton blokken, dan kan Huvaro deze voor U op maat zagen en leveren.

Zagen en sturen cellenbeton

Het zagen van cellenbeton stroken, maken van koudebrug onderbrekingen of dakranden behoort ook tot de mogelijkheden. Huvaro kan deze voor U precies op maat laten zagen.

Vragen?

Heeft u vragen over de cellenbeton? Of wilt u er graag iets meer over weten? Neem contact op via de onderstaande knop of bel: 06-48016933