Contactinformatie

Heeft u een vraag over de producten of diensten? Of wilt u een offerte op maat? Neem snel en gemakkelijk contact met ons op via de onderstaande gegevens.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 08:00 - 18:00 uur icon_widget_image Enkweg 33, 6951 BT Dieren icon_widget_image 06-48016933 icon_widget_image info@huvaro.nl
Image Alt
Over ons

Over ons

Meer weten? Of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Huvaro heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de woning- en utiliteitsbouw. Het maken van calculaties, werktekeningen voor (productie en montage) en het geven van technische adviezen is daarom ook geen probleem. Daarbij zijn wij ook leverancier van materialen zoals cellenbeton, vuren hout, plaatmaterialen, gipsplaten en Douglas hout. In principe kunnen wij deze materialen in héél Nederland (m.u.v. de wadden eilanden) leveren.

Aan de hand van bestek en tekeningen kan Huvaro bij een woning- en/of utiliteitsbouw project voor u alle cellenbeton binnenwanden, brandwanden, cascopanelen en gewapende vloer- en dakplaten calculeren. Door onze ruime ervaring in cellenbeton zijn wij in staat om dit voor jou in goede banen te leiden.

Sinds enige jaren kunnen we ook energie zuinige woningen in cellenbeton bouwen. Een Rc waarde van 8,00 (m²K/W) is mogelijk en graag zetten wij voor u bestaande projecten om in dit R3 systeem van cellenbeton.

Wij werken in opdracht van aannemers, klusbedrijven, ZZP’ers, architecten, particulieren en (semi)overheden etc.

Huvaro heeft de mogelijkheid om diverse bouwmaterialen tegen scherpe prijzen leveren. De particulier zijn wij uiteraard ook graag van dienst om deze nodige materialen in en rondom het huis te leveren. Bij het maken van eventuele wanden uit cellenbeton kunnen we zelf voor levering al diverse blokken in de fabriek op maat zagen, zodat u minder afval op de bouw heeft. Zelfs het maken van ronde wanden behoort tot de mogelijkheden. In de fabriek kunnen wij iedere radius zagen

Als je nog niet de juiste oplossing hebt gevonden voor bijvoorbeeld het plaatsen van een extra wand of aanbouw, dan denken wij graag in oplossingen met jou mee.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neemt dan gerust contact met ons op via: 06-48016933.