Contactinformatie

Heeft u een vraag over de producten of diensten? Of wilt u een offerte op maat? Neem snel en gemakkelijk contact met ons op via de onderstaande gegevens.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 08:00 - 18:00 uur icon_widget_image Enkweg 33, 6951 BT Dieren icon_widget_image 06-48016933 icon_widget_image info@huvaro.nl
Image Alt
Over ons

Over ons

Meer weten? Of heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Huvaro heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de woning- en utiliteitsbouw. Het maken van calculaties, werktekeningen voor (productie en montage) en het geven van technische adviezen is geen probleem. Tevens kunnen wij voor ieder project behalve een calculatie ook de daarbij behorende offerte met materialen maken. Door samenwerking met onze leveranciers kunnen wij in héél Nederland ruwbouw materialen leveren. Ook is het mogelijk om voor gewapende cellenbeton producten een scherpe montageprijs aan te bieden.

Geen enkel project is namelijk gelijk en heeft toch aandacht nodig. Door onze ruime (praktische en theoretische) ervaring zijn wij in staat om dit voor jou in goede banen te leiden. Aan de hand van bestek en tekeningen, welke wij tevens kunnen verzorgen, kunnen wij jou van dienst zijn om het werk voor je te calculeren. Wij werken in opdracht van aannemers, klusbedrijven, ZZP’ers, architecten, particulieren, makelaars en (semi)overheden etc.

Tevens kunnen wij bij Huvaro materialen voor de bouw leveren tegen een scherpe prijs. De particulier zijn wij ook graag van dienst om de nodige materialen in en rondom het huis te leveren. Behalve de ruwbouw materialen, zoals onder andere hout, plaatmaterialen, isolatie, bevestigingsmiddelen, gipsplaten, Fermacell etc. kun je ook denken aan bijvoorbeeld sanitair (kranen, baden, wastafels, toiletten, douchebakken etc.), electra (stopcontacten, bedrading, schakelmateriaal etc), CV (design-radiators, leidingen, ketels etc), riolering en waterleidingen. Al deze materialen worden natuurlijk thuis bij jou bezorgd. Als je nog niet de juiste oplossing hebt gevonden voor bijvoorbeeld jouw badkamer of aanbouw, dan denken wij graag in oplossingen met jou mee.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neemt dan gerust contact met ons op via: 06-48016933.