Heb je bouwplannen voor een woning in cellenbeton? Laat het Huvaro weten en wij denken graag met je mee. In cellenbeton is het mogelijk om de complete ruwbouw (casco) in dit materiaal uit te voeren. Een woning kan natuurlijk ook worden opgebouwd uit massieve cellenbeton blokken. Het is ook mogelijk om een woning uit te voeren met 2x een cellenbeton blok met daartussen isolatie. Een Rc-waarde van 7,00 m²K/W) behoort tot de mogelijkheden.

Eventueel is het mogelijk om een traditionele woning uitgedacht in bijvoorbeeld kalkzandsteen om te zetten in een cellenbeton cascowoning. Wij willen je hierbij graag adviseren en eventueel ondersteunen op de bouwplaats.

Huvaro kan het project voor je calculeren en indien gevraagd ook voorzien van een offerte met daarbij behorende technische brief. Bij een eventuele opdracht kunnen wij ook de werk-, productie-en montagetekeningen maken. Ook worden de bestellijsten van de cellenbetonproducten gemaakt. Voor het plaatsen van het casco kan Huvaro ook een prijs voor je maken.