Contactinformatie

Heeft u een vraag over de producten of diensten? Of wilt u een offerte op maat? Neem snel en gemakkelijk contact met ons op via de onderstaande gegevens.

icon_widget_image Maandag-Vrijdag: 08:00 - 18:00 uur icon_widget_image Enkweg 33, 6951 BT Dieren icon_widget_image 06-48016933 icon_widget_image info@huvaro.nl
Image Alt
Hieronder onze materialen

Blokkenwanden op maat

Huvaro is ook beschikbaar voor jouw cellenbeton materiaal.

Blokkenwanden op maat

Voor het plaatsen van een muur of wand zijn cellenbeton blokken het ideale product. De cellenbeton blokken zijn licht in gewicht en gemakkelijk te plaatsen met behulp van lijm. Het zagen van cellenbeton blokken is geen probleem. Het zagen van pasblokken kan door Huvaro ook al vooraf worden gedaan in de fabriek.

De cellenbeton blokken hebben een goede warmte- en geluidsisolatie en zijn brandwerend. Ook qua prijs en bouwsnelheid zijn cellenbeton blokken een zeer voordelig bouwmateriaal.

Scheidingswanden

Gaat u de komende tijd scheidingwanden van cellenbeton bouwen, aarzel dan niet en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Projectvraag?

Wij verzorgen ook maatwerk en hebben samen met partners een nieuw bouwsysteem ontwikkeld, welke bijdraagt aan een gezond leefklimaat. Het zogenaamde R3-droogstapel systeem of R3-Maxime systeem wordt in een ander hoofdstuk omschreven.

Heeft u een vraag over een project dan kunnen wij samen met u kijken welke cellenbeton producten te gebruiken en hoe te verwerken. Bij ons kunt u terecht voor cellenbeton blokken in alle denkbare soorten en afmetingen. Huvaro is alleen meer dan een leverancier van cellenbeton blokken wanden

Vragen?

Heeft u vragen over de cellenbeton? Of wilt u er graag iets meer over weten? Neem contact op via de onderstaande knop of bel: 06-48016933